3.2 C
Romania
Tuesday, November 24, 2020

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie

Horoscop 21 februarie 2020 - Citește previziunile pentru toate zodiile Citeşte întreaga ştire: Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie

Must Read

Sorin Ovidiu Vîntu: ”Cea mai mare manipulare făcută vreodată, 2-3 state mari implicate”

”Tot ceea ce vezi, generație, este o manipulare – este o repetiție cu public la ceea ce...

Prima ţară din Europa care ar putea ridica restricţiile impuse în urma crizei Covid-19

Austria ar putea deveni unul din primele state din Europa care să relaxeze restricțiile impuse populației, după...

Pandemia de coronavirus a atins pragul de 1 milion de cazuri la nivel mondial. Peste 50.000 de decese

Peste un milion de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate joi seara în lume, cu peste 50.000...

Horoscop 21 februarie 2020 – Berbec: Astăzi ai putea fi surprins de duritatea unor răspunsuri pe care le primești, deși, poate, ai făcut eforturi reale să fii cumsecade.

Horoscop 21 februarie – Taur: Este o zi cu situații surprinzătoare, cu stări intense de nervozitate pe care le vezi ca fiind singura soluție pentru a mișca lucrurile din loc. De mișcat, le vei mișca, dar contează și încotro.

Horoscop 21 februarie – Gemeni: Poate fi o zi epuizantă prin concentrarea la care vei apela ca soluție pentru dezordinea din jur. S-ar putea să fie mai bine, dacă încerci să te adaptezi cum poți tu mai bine.

Horoscop 21 februarie – Rac: Te poți simți ca și cum ai fi în bătaia vântului și din acest motiv să dai ascultare unor voci care spun lucruri rele, pesimiste, de care chiar nu ai nevoie.

Horoscop 21 februarie – Leu: Ceva se mișcă de la locul său, dar asta poate însemna și progres. Poate că reacțiile tale dure nu vor face decât să îți întărească convingerile negativ

Horoscop 21 februarie – Fecioară: Situația se poate schimba destul de mult sau poate fi doar o impresie de-a ta, provocată de nesiguranță. Inainte de a avea o reacție, ar fi bine să cercetezi temeinic. 


Horoscop 21 februarie – Balanță: Sunt probleme în familie și deși nu e nimic nou, tot s-ar putea să îți provoace o reacție de respingere a celor apropiați, chiar dacă îți sunt dragi.

Horoscop 21 februarie – Scorpion: Discuțiile aprinse nu duc nicăieri, cu atât mai puțin la soluțiile pe care spui că le cauți azi. Nici atitudinile autoritare nu rezolvă mare lucru.


Horoscop 21 februarie – Săgetător: Poate fi o zi frumoasă, umbrită de unele momente tensionate, pe care nu vei dori să le gestionezi inteligent, zicând că vor trece de la sine.

Horoscop 21 februarie – Capricorn: Este posibil să te surprindă neplăcut reacțiile unora dintre apropiați, dar dacă nu uiți că sunt doar reacții, de moment, vei reuși să le acorzi importanța meritată.

Horoscop 21 februarie – Vărsător: Există pericolul unor confruntări cu anumite persoane din anturaj sau cu oricine îți iese în cale și intră în vorbă cu tine, dacă nu vei dori să te controlezi deloc. 

Horoscop 21 februarie – Pești: Amesteci sentimentele cu banii și alte interese străine de treburile inimii. Ar fi bine să le clarifici, să le așezi pe toate la locul lor și să cauți să îți recapeți liniștea interioară.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Latest News

Sorin Ovidiu Vîntu: ”Cea mai mare manipulare făcută vreodată, 2-3 state mari implicate”

”Tot ceea ce vezi, generație, este o manipulare – este o repetiție cu public la ceea ce...

Prima ţară din Europa care ar putea ridica restricţiile impuse în urma crizei Covid-19

Austria ar putea deveni unul din primele state din Europa care să relaxeze restricțiile impuse populației, după ce a reușit să încetinească...

Pandemia de coronavirus a atins pragul de 1 milion de cazuri la nivel mondial. Peste 50.000 de decese

Peste un milion de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate joi seara în lume, cu peste 50.000 de decese și peste 200.000...

Gestul Albaniei a impresionat profund Italia decimată de COVID-19. “Nu-i uita pe săraci. Vor fi singurii care te vor ajuta”

Italia se află într-o situaţie gravă de mai multă vreme, iar cei de acolo au avut momente în care s-au simţit lăsaţi...

Când se va termina pandemia în Italia? Experții au calculat prima zi fără infectări

Când se va încheia epidemia de coronavirus în Italia? Este întrebarea la care încearcă să răspundă cotidianul Corriere della Sera, bazându-se pe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -