3.2 C
Romania
Sunday, September 27, 2020

Circulă pe net: Coronavirus – lovitura secolului?

Must Read

Sorin Ovidiu Vîntu: ”Cea mai mare manipulare făcută vreodată, 2-3 state mari implicate”

”Tot ceea ce vezi, generație, este o manipulare – este o repetiție cu public la ceea ce...

Prima ţară din Europa care ar putea ridica restricţiile impuse în urma crizei Covid-19

Austria ar putea deveni unul din primele state din Europa care să relaxeze restricțiile impuse populației, după...

Pandemia de coronavirus a atins pragul de 1 milion de cazuri la nivel mondial. Peste 50.000 de decese

Peste un milion de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate joi seara în lume, cu peste 50.000...

Te interesează adevărul despre Coronavirus ? ? ? . . . . Și despre măștile importate din China. . . .
🙊🙈😂🤣😂🤣😂🤣
Fii atent:
… În zile trecute, China a doborat orice record, absolut totul, a câștigat 20 de miliarde de dolari la prima știre și a achiziționat aproximativ 30% din acțiunile companiilor care aparțin Occidentului în China! Xi Jinping, comunistul de stânga, i-a întrecut pe europeni și pe democrații americani deștepți. A jucat un joc minunat în fața ochilor întregii lumi. Din cauza situației din Wuhan, yuanul (n.red- moneda națională a Chinei) a început să scadă, dar banca centrală chineză nu a luat nicio măsură pentru a opri acest accident.

Au existat, de asemenea, multe zvonuri conform cărora China nu avea măcar măști suficiente pentru a lupta împotriva coronavirusului. Aceste zvonuri, și declarația lui Xi Jinping potrivit căreia este gata să-i protejeze pe locuitorii Wuhan prin blocarea frontierelor, au dus la o scădere accentuată a prețurilor la acțiuni (44%) în industria tehnologică și chimică din China.
Rechinii financiari au început să vândă toate stocurile chinezești, dar nimeni nu a vrut să le cumpere până nu au fost devalorizate complet.

globalgame.ro

Xi Jinping – A făcut o mișcare măiastră în acest moment, el așteaptă o săptămână întreagă și zâmbește doar la conferințele de presă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic special.
Și când prețul a scăzut sub limita admisă, a dat ordin să cumpere TOATE acțiunile de la europeni și americani deodată! Atunci „rechinii financiari” și-au dat seama că fuseseră păcăliți, desproprietariti și faliți, dar era prea târziu, deoarece toate acțiunile trecuseră în mâinile Chinei, care momentan nu numai că câștigă 2000 de miliarde de dolari, ci obțineau pe moca, cea mai mare parte a acestora înapoi devenind actionarul majoritar al firmelor construite de europeni si americani. Acțiunile în companiile lor de acum, și asa au devenit proprietari ai industriei grele de care depind UE și America, așa că de acum, prețul este stabilit de Partidul Comunist Chinez!

Veniturile companiilor lor nu mai depășesc granițele chineze, ci rămân în casă la ei, și păstrează si toate rezervele de schimb chinez și rezerve de aur!

Așadar, „rechinii financiari” americani si europeni s-au dovedit a fi proști și în câteva minute chinezii au strâns majoritatea stocurilor lor, din care acum obțin mii de miliarde de dolari în câștig! Nu a existat niciodată o operațiune atât de mare și o mișcare atât de genială în istoria bursei!
Despre virusul corona. . . Și măști importate din China. . . .
♟🎯♟🎯♟🎯♟🎯♟ SAH MAT . . . . .

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. 1. sa zicem ca e asa cum copiezi tu aici.. ca chinezu ia pacalit pe westici si americani… poate e adevarat.. atunci te gandesti cum o sa se razbune westici si americanii pe China??? :)))

    SAU

    2. poate e doar o noua fake news… asa ca sa ti vinzi stirile copiate :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Latest News

Sorin Ovidiu Vîntu: ”Cea mai mare manipulare făcută vreodată, 2-3 state mari implicate”

”Tot ceea ce vezi, generație, este o manipulare – este o repetiție cu public la ceea ce...

Prima ţară din Europa care ar putea ridica restricţiile impuse în urma crizei Covid-19

Austria ar putea deveni unul din primele state din Europa care să relaxeze restricțiile impuse populației, după ce a reușit să încetinească...

Pandemia de coronavirus a atins pragul de 1 milion de cazuri la nivel mondial. Peste 50.000 de decese

Peste un milion de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate joi seara în lume, cu peste 50.000 de decese și peste 200.000...

Gestul Albaniei a impresionat profund Italia decimată de COVID-19. “Nu-i uita pe săraci. Vor fi singurii care te vor ajuta”

Italia se află într-o situaţie gravă de mai multă vreme, iar cei de acolo au avut momente în care s-au simţit lăsaţi...

Când se va termina pandemia în Italia? Experții au calculat prima zi fără infectări

Când se va încheia epidemia de coronavirus în Italia? Este întrebarea la care încearcă să răspundă cotidianul Corriere della Sera, bazându-se pe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -